Greenwaste is een gespecialiseerd en onafhankelijk bedrijf dat de volledige afvalzorg overneemt van haar klanten. Met Greenwaste heeft u één aanspreekpunt voor al uw afvalvragen en één factuur voor al uw afvalstromen. Of het nu gaat om de afvoer van uw restafval of papier, specifiek ziekenhuis afval of de verwerking van luiers. Greenwaste neemt de verwerking volledig en uiterst efficiënt van u over en draagt zorg voor een optimaal hergebruik en recycling van de ingezamelde stromen..

 

Daarnaast heeft u gegarandeerd uw afvalboekhouding op orde en regelt Greenwaste ook de factuurcontrole. U voldoet hiermee te allen tijde aan wet- en regelgeving en heeft u een gesloten afvalrapportage, inclusief een MVO / Duurzaamheidscertificaat met betrekking tot uw niveau van afvalverwerking en scheiding.

 

Door haar onafhankelijke positie heeft Greenwaste voor verschillende stromen met de beste inzamelaars en verwerkers tevens de scherpste prijsafspraken kunnen maken. En deze blijven door middel van continue benchmarking ook het scherpst.