Initial BV

Staat al jaren bekend als dé marktleider op het gebied van sanitaire hygiëne, schoonloopmatten, bedrijfskleding, linnengoed, de verwerking van medisch afval en cleanroomdiensten. Initial wil wereldwijd een uniform merk neerzetten en duidelijk maken dat het bedrijf tot de internationale top in dienstverlening behoort.

 

Professionele oplossingen op maat van de klant
Ons bedrijf staat overal ter wereld voor deskundige service en hoogwaardige producten. Initial streeft naar een professioneel partnership met zijn klanten. Elke klant kan rekenen op een persoonlijke benadering en opvolging.
Initial denkt mee met de business van zijn klant en adviseert oplossingen op maat van zijn specifieke behoeften.

 

Service van wereldklasse, in heel Nederland
Initial behoort tot de Rentokil Initial groep, één van ’s werelds grootste dienstverlenende bedrijven. Bij Rentokil Initial werken 66.000 mensen in meer dan 50 landen van Europa, Noord-Amerika en Azië tot Afrika. Initial combineert de ervaring van een wereldwijde groep met een grondige kennis van de lokale markt. In Nederland zorgt Initial voor hygiëneoplossingen, textielmanagement, cleanroomdiensten en verwerking van medisch afval. Initial is in Nederland actief voor 30.000 klanten en biedt werk aan 870 mensen in 7 Sales & service vestigingen, 6 wasserijen en een centraal magazijn, strategisch gespreid voor een optimale dienstverlening.

 

Initial Welkomstboekje voor nieuwe klanten klik hier